+36 (22) 999-610

Telefonszám

Hétköznap: 8:00 - 17:00

Ügyfélszolgálat

Talán nem is gondolnánk, hány olyan alkalom adódik otthon és a ház körül, amikor jól jönne számunkra a megfelelő védőfelszerelés a feladat elvégzéséhez.

Érdemes már az elején átgondolni, mit szeretnénk csinálni pontosan, és beszerezni a szükséges eszközöket. Ilyenkor ne feledkezzünk meg azokról a dolgokról sem, amik – habár nem elengedhetetlenek a munkához – mégis nagyban megkönnyítik azt.

munkaruhazat-vedofelszereles

Cikkünkben összegyűjtöttünk egy-két ház körüli feladatot és az azokhoz szükséges védőfelszereléseket, hogy mindig biztonságos körülmények között dolgozhassunk.

Költözésre fel!

Akkor kezdjük is az elején! Ahhoz, hogy legyen hol barkácsolnunk, oda is kell költöznünk. Ehhez össze kell pakolni mindent a mostani lakóhelyünkön és átpakolni a leendő otthonunkba.

Ez a folyamat nagyon sok türelmet igényel részünkről, azonban pár apró trükk segítségével könnyedén túllendülhetünk rajta.

Minden dobozt címkézz fel! Sokkal könnyebb dolgod lesz a végén a kipakolásnál és gyorsan megtalálod majd a legfontosabb dolgokat is.

Ne terheld túl! Mindenbe csak annyit pakolj amennyit érdemes. Lehet, hogy beleférne még negyven könyv is abba a dobozba, de nincs annál kellemetlenebb, mint mikor a költözködés közepén szakadnak szét a dobozok és kerülnek a személyes dolgaink az utca közepére.

Válassz megbízható szállítót! Ha nincsenek megfelelő eszközeid a költözéshez, vagy túl sok és nehéz holmid van, bízd a munkát a költöztetőkre. Nincs rá szükség, hogy véletlenül megsérülj és utána napokig fájjon a derekad.

Használj védőfelszerelést! Ha mégis te költözteted saját magad, készülj fel a feladatra. Szerezd be a szükséges eszközöket, hiszen csak így tudod majd biztosan tartani a dobozokat és a bútorokat pakolás közben.

Ahhoz, hogy biztosan tartson a kezed, mindig használj rakodókesztyűt, ami megfelelő tapadást biztosít a felületek között.

Itt a tavasz, irány a kert!

Aki kertes házban lakik, pontosan tudja, hogy a tavasz a kerti munkák időszaka. Minél több időt töltünk kint, annál jobban szépül a kert és sok megnyugtató pillanatban lehet részünk.

Figyelj a szerszámokra! Mindig ügyeljünk rá, hogy rendeltetésszerűen használjuk az eszközöket, hiszen a legtöbb kerti szerszám komoly sérüléseket is okozhat.

Magaságyásra fel! Kezdj bele te is, legyél környezettudatos, hasznosítsd újra a háztartásban keletkező zöldhulladékot, miközben megtermeled magadnak a kedvenc zöldségeidet. Ehhez nincs másra szükséged, mint négy, egymáshoz rögzített raklapra, pár ágra, levélre, vagy levágott fűre és már el is kezdheted felépíteni a saját magaságyásodat.

Tüzelő is kell! Habár a fűtési szezon lassan véget ér, a nyár a kellemes kerti partik és végtelen grillezések időszaka. Készüljünk fel rá időben, és a megmaradt téli tüzelőt aprítsuk össze már most. Készítsünk belőle rakást a fal mellett, és tegyük a kert díszévé. A kerti munkák során használjunk védőkesztyűt, hogy megóvd magad a kellemetlen szálkáktól és vízhólyagoktól.

Kapcsolj ki barkácsolással!

Sokan évekig keresik mivel tudnának kiszakadni kicsit a mindennapok monotonitásából. A barkácsolás, a tervezés és a kivitelezés öröme ideális lehet, ha szeretnénk valami újba  belevágni. Sokszor akkor jövünk rá, milyen jó dolog is ez, mikor a ház körül akad valami teendő, és pont kedvünk is van hozzá, hogy megoldjuk saját kezűleg a problémát.

Újítsd meg a kertet! A jó idővel többet vagyunk a szabadban és olykor szívesen üldögélünk a kertben is. Tervezzük meg álmaink kerti bútorát és készítsük el mimagunk a bolti árak töredékéért! Ha kedvet kaptál hozzá, korábbi cikkünkben találsz pár hasznos tippet a tervezéshez.

Komposztálj! Aki tudatos, az úgy is vásárol és úgy is él. Csoportosítsuk a hulladékot, válogassunk szelektíven és készítsünk komposztálót a növényi hulladékoknak. Ráadásul az elkészült humusz tápanyagban gazdag, segíti növényeid fejlődését.

Fontos, hogy minden munkához használjunk megfelelő védőfelszerelést, hiszen balesetveszélyes eszközökkel dolgozunk!